WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive45e M-Sport High Executive Automaat

€ 67.900,00

NLH-126-BD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €879 per maand
BMW X5 xDrive45e M-Sport High Executive Automaat
€ 67.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 51593KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de BMW X5 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2020. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Uitstekende prestaties op de weg dankzij de verbrandingsmotor én elektromotor. En héél vriendelijk voor het milieu en portemonnee! Luchtgeveerde wielophanging zorgt voor topklasse comfort op alle soorten wegdek. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen voorin. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED-mistlampen voor en BMW M-sportpakket.

De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Extra opties op deze auto zijn: schakelpaddles aan het stuur, parkeerassistent en automatisch dimmende spiegels.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron