WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e High Executive M-Sport Automaat

€ 69.950,00

NLZ-509-JN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW X3 xDrive30e High Executive M-Sport Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14569KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Deze hybride auto heeft een sterke, zuinige elektromotor én een verbrandingsmotor. Kortom: uitstekende rijprestaties en een veel lager brandstofgebruik. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. De nieuwe generatie autoverlichting: dat is de set laserlight koplampen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, aluminium dakrails, verstelbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Wat uw muzieksmaak ook is, met DAB-radio is er altijd wat te kiezen. Perfect weergegeven via het aanwezige audio-installatiesysteem. En deze auto heeft ook WIFI-hotspot, automatische airconditioning, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron