WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie223i Active Tourer Automaat

€ 50.950,00

NLT-811-JX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €660 per maand
BMW 2 Serie 223i Active Tourer Automaat
€ 50.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6462KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto′s blijven onveranderd vertegenwoordigd in de top van wereldmerken. En dat is geen toeval. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 3000 kilometer. Door de combinatie van brandstof- en elektromotor rijdt u met deze hybride BMW 2 Serie een stuk voordeliger. En het scheelt in uitstoot bovendien. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank.

De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. In deze BMW vinden we verder een autonoom remsysteem en voetgangersbescherming

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron